Wie zijn wij
Wij zijn adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiŽle diensten. Met een goede financiŽle planning kunt u beter uw toekomst uitstippelen. Wij zijn u graag van dienst bij het doornemen van uw verzekeringsportefeuille of met een hypotheekadvies. Maar ook voor het regelen van uw pensioen en levensverzekering, het afsluiten van een financiering en sparen. Voor al deze zaken bent u bij ons aan het goede adres.
Dienstverlening
Dis-Cover biedt u de optimale service en goede kwaliteit op het gebied van financiŽle dienstverlening. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de GIDI (Gedragscode voor Informatievoorziening Dienstverlening Intermediair). De GIDI waarborgt de kwaliteit binnen de verzekeringsbrache. Wij hebben besloten om ons daarbij aan te melden omdat ons beleid en werkstijl aansluit bij de hoge eisen van de GIDI. De complete tekst van deze gedragscode kunt u bij ons opvragen en ook downloaden.
Overige diensten
Naast de verzekeringen en financiŽle diensten kunnen wij ook het volgende aanbieden: Inderdaad, een zeer diverse en gespecialiseerde dienstverlening. Maar wel met ťťn duidelijke overeenkomst; uw persoonlijke wensen en situatie staan bij ons altijd centraal. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur.